Namnsmycke i plexi:

Lagnövikens namnsmycken är tillverkade i plexi. På namnsmycket är det du som väljer egen text i form av namn eller budskap. På det valda namnsmycket graveras budskapet in, rakt & centrerat. Du väljer själv önskat typsnitt och storleken på texten anpassa efter budskapet. 

Lagnövikens namnsmycken kan väljas i en mängd härliga färger. Du väljer även om du önskar kedja & övriga metalldelar i silverpläterat eller i äkta silver. För mer info klicka på det önskade smycket.

Just nu pågår utförsäljning av smycken som utgår ur sortimentet, det gäller även vissa namnsmycken. Du hittar alla utgående namnsmycken i kategorin LAGERRENSNING!

Ett namnsmycke från Lagnöviken är en perfekt present till den nyblivna mamman, till bästa vännen, till din sambo eller varför inte till dig själv. Ett namnsmycke i plexi med egen text kommer garanterat att bli en unik & mycket uppskattad present.  

Plexi är ett underbart material med lång hållbarhet eftersom det varken missfärgas eller rostar. Ett namnsmycke i plexi är perfekt för dig som är allergiker, eftersom själva plexihänget inte innehåller någon metall.